Loading...
Vitaliteitscoach 2018-05-07T12:34:46+00:00

Als vitaliteitscoach help ik mensen vanuit een stressvolle werk en privéomgeving

Gezondheid, werkdruk en werkstress hebben enorm veel invloed op elkaar. Het evenwicht bewaren en je gezond en vitaal voelen zorgt dat je veel meer positievere energie hebt, je veel beter kunt concentreren en meer vreugde uit je leven, omgeving, hobby’s, vrienden en familie kunt halen.

Vitaliteitscoach speciaal voor jou

Als vitaliteitscoach combineer ik mijn expertise zodat ik je na een intake direct goed kan begeleiden op individuele basis. Ik kan een op maat gemaakt programma maken waardoor je gezonder en vitaler wordt, waardoor het leven een stuk aangenamer wordt doordat je de dingen kunt doen die belangrijk zijn voor jou.

Vitaliteitscoach

Vanuit een breed pakket kan ik je helpen. Vitaliteit, gezondheid en werk lopen als een rode draad door het geheel. Graag help ik cliënten verder en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Als zorgadviseur en vitaliteitscoach help ik mensen binnen hun loopbaan of ondernemerschap. Het gaat om stressvermindering, negatieve gevoelens en preventieve gezondheid. Wanneer je onvoldoende presteert vanuit je eigen energie dan kan ik je helpen hierin weer een balans te vinden. De diverse expertises worden door mij hieronder specifieker benoemd. Mijn eigen ervaringen binnen het loopbaan perspectief heb ik gecombineerd met een goede gezondheid, rust, regelmaat en spiritueel evenwicht.

Vitaliteitscoach

Een breed expertise pakket geeft jou de zekerheid dat ik veel verder kijk naar wat nodig is.

Vitaliteitscoach - Spiritueel - Zorgadviseur Personal Touch van Diest

LOOPBAANADVIES

Loopbaanadvies is voor mensen die tegen grote veranderingen aanlopen en hun eigen toekomst op werkgebied opnieuw willen invullen. Door de veranderingen in de arbeidsmarkt, in functies en werk kan ik je helpen keuzes te maken. Tevens help ik je vanuit jobmarketing om in deze nieuwe richting succesvol naar een passende functie te groeien.

ROUWVERWERKING EN CREATRIX®

Ineens kom je in een nieuwe situatie terecht en dat brengt stress met zich mee. Veranderingen in het leven betekent eveneens een rouwproces over wat is geweest. Ik kan je helpen in dit proces.

Speciaal voor vrouwen is Creatrix® is een revolutionair baanbrekend proces. Het onderbewustzijn van vrouwen werkt anders. Ik help je met Creatrix®️ af van beperkende overtuigingen en negatieve emoties.

Creatrix en rouwverwerking vitaliteitscoach
Vitaliteitscoach - heler - reiki

REIKI- EN HEALINGBEHANDELINGEN

Binnen mijn praktijk werk ik met Reiki voor betere doorstroming van jouw energie. Tevens ben ik Healer en spoor tijdens een behandeling blokkades op waardoor de stress kan verminderen. Vanuit het zorgpakket van Personal Touch Nederland kan ik de preventieve gezondheid bevorderen waardoor ik het gehele spectrum kan mee nemen binnen mijn coaching pakket.

Vitaliteitscoach en zorgadviseur Anja Van Diest