Loading...

Zorgadviseur

Zorgadviseur 2018-05-07T12:33:39+00:00

Zorgadviseur van Diest

Onze gezondheid nemen wij vaak voor lief. Zelfs wanneer je vage klachten hebt is er vaak nog geen reden om tot actie over te gaan. Als zorgadviseur heb ik een goed pakket aan preventieve zorg die zeer effectief is bij acute pijnklachten of helpt bij het herstel.

Werk en/of privé gerelateerde stress bouwt zich op.

  • Werk gerelateerde stress bouwt zich op

  • Spiritueel in balans zijn

  • Oude gewoontes doorbreken

  • Preventieve gezondheid zorg

  • Snel herstel van acute pijn

Mijn specialiteit als zorgadviseur is de balans vinden en behouden tussen werk, gezondheid en spiritualiteit vanuit een uitgebreid pakket. Als zorgadviseur help ik je met een betere balans wat bij draagt aan het zelfherstellend vermogen van je lichaam tot wel 50%.

Ons doel is Nederland gezonder te houden vanuit complementaire zorg

Helen Michaëlis • Directeur Personal Touch Nederland

Fysische Vaattherapie voor een betere microvaten bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen in de kleinste haarvaten.

Bijzonder Gezond water is speciaal water wat wordt gezuiverd van medicijnresten en andere schadelijke stoffen. Met een zeer hoge Ph-waarde uitstekend voor je lichaam en geest.

Aanvullende voeding en de combinatie met voeding en spiritueel welzijn verbeterd zowel de focus als de weerstand. Met de juiste supplementen ontgift je sneller en wordt je energieker.

Vanuit Personal Touch word ik continu bijgeschoold en met een studie orthomoleculaire voeding zorg ik dat mijn adviezen goed aansluiten op het menselijk lichaam.

Je gezondheid gaat voor alles

Preventieve zorg en een bewuste levensstijl waar je ook nog spiritueel in balans bent, zorgt voor een betere gezondheid. Heb je daarbij hulp nodig? Als zorgadviseur help ik je graag verder. Neem vandaag contact op voor een afspraak.

Gezond
Werk
Balans

ZORG GOED VOOR JEZELF

HOME
VITALITEITSCOACH
MISSIE
CONTACT